Minikraan huren

Het huren van een minikraan bij Huur-simpel.nl

Grondwerkzaamheden rondom het huis of wegen, daarvoor is de minikraan van Huur-simpel.nl uitermate geschikt. Wendbaar, door de niet al te grote afmetingen makkelijk door kleinere doorgangen te manoeuvreren en handig in het gebruik. Dat zijn de minikranen bij ons bedrijf bij uitstek. U kunt kiezen uit diverse modellen en deze machines zijn verschillend in gewicht en prijsklasse. Minikraan huren? Kom dan snel bij ons langs.

Waar staat Huur-simpel.nl voor?

Het bedrijf van de broers Van der Laan staat zoals de naam al enigszins doet vermoeden, voor simpele en goede verhuur van diverse producten. Dit zijn apparaten die u kunt gebruiken in de bouw, het is gereedschap dat u in de tuin kunt inzetten en het zijn middelen die u helpen uw huis en tuin te reinigen. Ons bedrijf bestaat sinds 2014 en we garanderen u een prettige en betrouwbare samenwerking met ons flexibele bedrijf.

De flexibiliteit die wij bieden, zit onder meer in het aanbod dat we hebben. Mocht u graag iets willen huren dat niet in onze collectie zit, dan kunt u dit bij ons aankaarten. Wij gaan dan in overleg met u hiernaar kijken. Daarnaast bieden wij u twee opties voor het ontvangen van de gehuurde materialen:

  • We bezorgen de producten bij u thuis
  • U kunt de apparaten of machines komen ophalen bij onze vestiging in Lelystad

Minikraan huren

De minikraan huren

Voor het huren van een minikraan kunt u erg goed terecht bij ons bedrijf. We hebben twee graafmachines in de aanbieding en een kleine shovel. De graafmachines hebben rupsbanden, waardoor ze makkelijk door elke soort grond heenkomen. Voor de relatief kleinere klussen zijn onze minikranen erg geschikt.

De kleine graafmachines te huur

De minigravers die we verhuren, zijn beide per dag en per week te huren. De lichtste is een graafmachine van 1,5t. U betaalt per dag of per week voor de huur. Voor een hele week betaalt u naar verhouding minder huur. De zwaardere machine is 2,5t en ook hiervoor rekenen we een vaste prijs.

De shovel huren

Een minikraan die ook te huur is, is de shovel. Deze minikraan huren? Deze rode kraan is van het merk Weidemann. U kunt deze inhuren per dag of per week voor een stabiele, lage prijs.

Perfecte minikraan huren

Het huren van de juiste kraan hoeft niet ingewikkeld te zijn. In ons uitgebreide assortiment vindt u het optimale apparatuur of de juiste machine voor uw klussen.