Container huren Noord-Holland

Woont u in Noord-Holland en wilt u een afvalcontainer huren dan bent u bij ons aan het juiste adres! Hieronder vindt u ons aanbod, klik op een container om direct te bestellen.

Huurperiode

Na de huurperiode van 21 dagen wordt de container automatisch verlengt met €2,- per dag als deze niet afgemeld is. (Indien de container vol is graag contact opnemen!)

Levering

Als u de afvalcontainer op een werkdag besteld, kunnen we hem de volgende dag leveren. Natuurlijk kunt u ook een andere datum opgeven voor de levering. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met uw voorkeur, maar kunnen dit niet garanderen. De levering van de afvalcontainer vind plaats op werkdagen tussen 07:00-18:00. Bel 0628500409 voor meer informatie of bestel direct een afvalcontainer via de webshop.

Omschrijving Afvalstoffen

Uitsluitend de overeengekomen Afvalstoffen mogen worden aangeboden in de daartoe bestemde Inzamelmiddelen.
Daarbij wordt verstaan onder:

 • A-hout: Puur, vol hout, onbehandeld en onbeschilderd.
 • Bedrijfsafval: afval van (rechts)personen handelend in de uitoefening van beroep of bedrijf en Verenigingen van Eigenaars. De volgende stoffen en/of materialen mogen niet aangeboden worden onder deze noemer: steenachtige (beton, steen, gasbeton), grond, zand en tuinaarde, asbesthoudende en/of gelijkende materialen, autobanden, thinner, zuren, toners, batterijen, accu’s, verfblikken, kitspuiten en oplosmiddelen (Klein Chemisch Afval), fecaliën, organisch afval en etensresten, groente-, fruit- en tuinafval (GFT), ferro en non-ferro metalen en glas.
 • B-hout: Alle houtmaterialen, met en zonder hang en sluitwerk, geverfd of ongeverfd, hard- en zachtboard, spaan- en vezelplaat, multiplex en geplastificeerde houtsoorten.
 • Bouw- en sloopafval: Schoon puin, alle (on)behandelde houtsoorten, papier/karton, kunststoffen, folie metalen, waarvan tenminste de helft dient te bestaan uit herbruikbaar afval.
 • C- hout: Geïmpregneerd hout (o.a. bielzen).
 • Folie: Folies dienen apart verpakt, in zakken, te worden aangeboden. Deze zakken worden tegelijk met het papier en karton ingezameld. De volgende stoffen en/of materialen mogen niet aangeboden worden onder deze noemer: verontreinigde folie met meer dan 2% V/ V aan aanhangende organische en/of anorganische
  stoffen, harde kunststoffen, plastic bekers en piepschuim.
 • Gips/Gasbeton: Schoon aangeleverde gips- en gasbetonblokken en schone gipskartonplaten (géén vervuiling toegestaan).
 • Glas bont/wit: In de daarvoor bestemde Inzamelmiddelen kan glas (zowel bont als wit) worden aangeboden. De volgende stoffen en/of materialen mogen niet aangeboden worden onder deze noemer: verontreinigd glas met meer dan 2% V/V aan aanhangende organische en/of anorganische stoffen, KSP (keramiek, steen en porselein van potjes, serviesgoed, kruiken, schotels, etc.), papier (kranten, boekjes, karton etc.), plastic (plastic flessen, zakken, wegwerpservies, etc.), metalen (ferro en non-ferro, kroonkurken, etc.), hittebestendig glas (hittebestendig laboratoriumglas, ovenschalen, kookplaten, glazen pannendeksels, etc.) en vlakglas (ruiten, kassenglas, autoruiten, etc.)
 • Papier/karton: Alle soorten papier en karton. De volgende stoffen en/of materialen mogen niet aangeboden worden onder deze noemer: papier gedrenkt in bitumen, kunststoffen, paraffine en ander hulpstoffen die materiaal waterafstotend maken (Niet meer dan 2% V/V) en alle materialen en stoffen niet behorend tot papier/karton.
 • Schoonpuin: Alle soorten puin. De volgende stoffen en/of materialen mogen niet aangeboden worden onder deze noemer: gips en gasbeton.

Hoe dient de container beladen te zijn?

Het afval mag maximaal 20 cm boven de rand van de container uitsteken.

Hoe lang mag een container staan?

Een container mag 3 weken kosteloos blijven staan.

Als ik mijn container bestel, wanneer kan ik deze dan verwachten?

Wanneer u op werkdagen voor 16:00 uur de container heeft besteld en betaald, kan deze de volgende werkdag worden geleverd. U kunt echter ook een andere gewenste datum aangeven. Indien u voorkeur heeft voor een bepaalde tijd of plaats waar de container geplaatst dient te worden, verzoeken wij u dit bij de bestelling aan te geven. Wij proberen rekening te houden met uw voorkeur, maar kunnen dit niet garanderen.

Let op! De hoge kant van de container moet naar de vrachtwagen toe staan in verband met het laden van de container op de wagen, de container wordt dus ook zo geplaatst. Houd hier rekening mee met het kiezen van de plaats van de container. De plek dient ook bereikbaar te zijn voor de vrachtwagen. De levering van de dakafval container vindt op werkdagen plaats tussen 07:00-18:00.