Shovel huren

Shovel huren bij Huur-simpel.nl

Bent u toe aan een nieuwe tuin en heeft u daar het juiste gereedschap niet voor in huis? Om diepe en goede gaten in de grond te graven, kunt u wel wat extra hulp gebruiken. Dan bent bij ons aan het juiste adres om een stevige en handige shovel te huren. We zijn gespecialiseerd in het verhuren van goede machines, solide apparatuur die u in en om het huis kunt gebruiken, tuingereedschap, hogedrukreinigers, paardentrailers en hoogwerkers en steigers. Huur-simpel.nl zorgt voor de beste verhuur op al deze gebieden en staat garant voor optimale kwaliteit.

Specialisten op het gebied van verhuren

De broers Van der Laan zijn de specialisten op het gebied van verhuur van producten die vaak veel geld kosten en die u maar weinig nodig heeft. Daarom besloten zij in 2014 een bedrijf op te richten dat in deze behoefte kon voorzien. Huur-simpel.nl staat voor snel en simpel huren van apparaten. Klanten kunnen aangeven welke producten zij willen lenen en mocht dit product niet in ons assortiment zitten, gaat ons bedrijf altijd met u kijken naar de beste opties. En een shovel huren? Daarvoor kunt u zeker terecht bij ons.

Shovel verhuur

Een shovel huren bij ons bedrijf is voor u een groot gemak. Zo klaart u met gemak de grotere klussen in uw tuin. We bieden niet alleen een shovel aan op onze site, maar ook graafmachines die u kunt huren. Al deze apparatuur is zeer geschikt voor grondverzet.

Onze graafmachines zijn in verschillende soorten te huren. We hebben een graafmachine van 1,5t die u kunt huren voor een mooie prijs per dag. Voor een week betaalt u ook een vaste bedrag. Daarnaast hebben we een graafmachine voor u te huur van 2,5t. Deze zijn per dag en voor een hele week te huren. Uw shovel huren bij ons, is dé garantie voor een goed werkende machine meenemen.  De shovel 2t heeft een vaste prijs per dag. Ook per week staat de prijs vast.

Shovel huren

Als u deze shovel thuis wilt laten bezorgen, dan maken wij dat voor u mogelijk. U kunt de shovel ook bij ons in Lelystad komen ophalen. U bepaalt zelf wat voor u de prettigste manier is. Wij staan in ieder geval altijd voor u klaar om u te woord te staan en u van dienst te zijn bij het verhuur van onze producten. Aarzel niet als u vragen of suggesties heeft, maar neem dan gerust  contact met ons op.