Grondwerk Lelystad

Grondwerk laten uitvoeren door Huur-Simpel

Wilt u grondwerk laten uitvoeren in Lelystad? Voor al uw grondwerk in Lelystad kunt u de specialisten van Huur-Simpel inschakelen. Wij bieden u de dienstverlening op het gebied van grondwerken die u nodig heeft tegen tarieven die u zeker zullen aanstaan. Klanttevredenheid staat bij ons dan ook hoog in het vaandel en dat merkt u gegarandeerd. Bij Huur-Simpel mag u altijd het beste verwachten van onze service met betrekking tot grondwerk in Lelystad.

Afvalcontainers, Grond en Groenafvoer regio Lelystad

Groen, snoei en tuinafval

Vanaf 82,50

Afvalcontainers, Grond en Groenafvoer regio Lelystad

Bouw en sloopafval container 3 tot 10m³ huren

Vanaf 137,50

Afvalcontainers, Grond en Groenafvoer regio Lelystad

A/B Hout Container

Vanaf 187,00

Afvalcontainers, Grond en Groenafvoer regio Lelystad

C Hout Container

Vanaf 253,00

De juiste machines voor grondwerk in Lelystad

Grondwerk of grondverzet is letterlijk het verplaatsen van grote hoeveelheden grond of aarde van het ene gebied naar het andere om terreinveranderingen te realiseren. Als ervaren bedrijf met een specialisatie in grondwerk in Lelystad beschikken wij over de juiste machines om dergelijke grondwerkzaamheden naar behoren uit te voeren. Denk daarbij aan graafmachines, bulldozers en vrachtwagens. Omdat wij over onze eigen machines beschikken die breed inzetbaar zijn, is het inschakelen van een externe partij voor u niet nodig. En zo blijven de tarieven altijd zeer aantrekkelijk. En zo heeft u ook altijd te maken met slechts één aanspreekpunt. Dit zorgt voor een aangename samenwerking met een persoonlijk tintje.

Waarvoor grondwerk laten uitvoeren?

U kunt Huur Simpel inschakelen voor het laten uitvoeren van diverse soorten grondwerk in Lelystad. U kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld:

 • Het uitgraven van een fundering
 • Het graven of dempen van een vijver
 • Het uitgraven of ophogen van een tuin/oprit
 • Aanleggen van een drainage
 • Aanbrengen en/of verwijderen van zand/grond/grind/menggranulaat
 • Aanleggen van een paardrijbak
 • Bodemverbetering

Wat biedt Huur-Simpel nog meer?

Naast grondverzet in Lelystad, kunt u bij Huur-Simpel ook terecht voor:

 • Zand, tuinaarde en split kopen
 • Containers huren voor grond-, puin- en groenafval in diverse maten
 • Transport
 • Machines huren voor onder andere grondwerk en luchtbehandeling

Contact met Huur-Simpel

Heeft u vragen over het laten uitvoeren van grondwerk in Lelystad door Huur-Simpel? Wilt u grondwerk in Lelystad laten verrichten door een professioneel en ervaren bedrijf? Uiteraard kunnen wij voor ieder project een vrijblijvende offerte voor u opstellen. Kortom: wij staan voor u klaar met een zeer complete, deskundige en betaalbare dienstverlening. Wilt u meer weten over onze andere diensten? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 06 28 50 04 09 of per e-mail info@huur-simpel.nl.