Container huren Lelystad

Containers huren voor puin, groen en/of bouw-/sloopafval

Wilt u veel materialen en spullen weggooien en wilt u hiervoor een container huren in Lelystad? Dat kan bij Huur-Simpel! Bij ons kunt u snel en eenvoudig terecht voor een container op maat huren. En dat tegen aantrekkelijke tarieven! Interessant? U leest hieronder meer over de verschillende afvalcontainers die u bij ons kunt huren in Lelystad. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen om uw container te huren.

Afvalcontainers, Grond en Groenafvoer regio Lelystad

Groen, snoei en tuinafval

Vanaf 82,50

Afvalcontainers, Grond en Groenafvoer regio Lelystad

Bouw en sloopafval container 3 tot 10m³ huren

Vanaf 137,50

Afvalcontainers, Grond en Groenafvoer regio Lelystad

A/B Hout Container

Vanaf 187,00

Afvalcontainers, Grond en Groenafvoer regio Lelystad

C Hout Container

Vanaf 253,00

Welke container wilt u in Lelystad huren?

Onderstaand ziet u de soorten containers die u bij ons in Lelystad kunt huren:

  • Container voor bouw- en sloopafval
  • Container voor groen-, snoei- en tuinafval
  • Container voor schoon puin
  • Container voor A/B hout
  • Container voor C hout
  • Container voor dakafval

De containers die u bij ons kunt huren zijn er in afmetingen van 3m³, 6m³ en 10m³.

Container huren in Lelystad voor bouw- en sloopafval

In de container voor bouw- en sloopafval kunt u uiteraard alle restanten van bouw- en sloopwerkzaamheden plaatsen. Dat kan onder andere zijn: hout, grofvuil, metaal, beton, steen, plastic, papier en karton. Dit afval mag gemengd worden in de container en in 1 keer worden aangeleverd.

Container huren voor groen-, snoei- en tuinafval

Ook voor groen-, snoei- en tuinafval kunt u bij ons een afvalcontainer huren. Deze container is geschikt voor al het afval uit uw tuin of moestuin. U kunt daarbij denken aan groenrestanten als boomstammen, boomtakken, klein snoeiafval, riet, bladafval, bamboe en struikafval.

Afvalcontainer huren voor schoon puin in Lelystad

Wilt u een container voor schoon puin huren in Lelystad? Deze container is perfect voor het verzamelen van bijvoorbeeld betonpuin, tegels, gewapend beton, grindtegels, dakpannen en andere soorten dakbedekking.

Container voor houtafval huren

Onderstaand ziet u een drietal containers die u kunt huren in Lelystad voor het afvoeren van drie verschillende houtsoorten, te weten:

  • A-hout: onbehandeld hout
  • B-hout: geverfd, gelakt of verlijmd hout
  • C-hout: dat is geïmpregneerd, ofwel behandeld, hout. Dat is bijvoorbeeld hout afkomstig uit schuttingen (gewolmaniseerd) of bielzen (geteerd)

Eenvoudig een container huren

Een container huren in Lelystad gaat bij ons zeer makkelijk. Bestel de door u gewenste afvalcontainer op een werkdag en we leveren hem de volgende werkdag bij u af. De huurperiode voor een container is 21 dagen. Wilt u de container langer huren? Geen probleem: u betaalt dan slecht € 2,- (incl. btw) extra per dag. Bij Huur-Simpel zijn we gespecialiseerd in de verhuur van afvalcontainers. Overigens kunt u bij ons ook terecht voor het kopen van zand, grond, tuinaarde en split in Lelystad.

Contact opnemen met Huur-Simpel

Heeft u vragen over een container huren in Lelystad? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 06 28 50 04 09, of per e-mail info@huur-simpel.nl.