Verhuur Lelystad

Verhuur Lelystad

Simpel en snel machines of gereedschap huren. Het kan bij Huur-simpel.nl heel gemakkelijk. Voor verhuur in Lelystad staan wij voor u klaar. U kunt de producten bij ons bedrijf in Lelystad ophalen, maar we kunnen er ook voor zorgen dat de machines of het gereedschap bij u thuis bezorgd wordt.

Jong bedrijf uit Lelystad

Huur-simpel.nl bestaat sinds 2014 en is handen van de broers Van der Laan. Bent u op zoek naar een aanhanger, trilplaat, afvalcontainer, kettingzaag of een graafmachine? Voor de beste verhuur in Lelystad bent u bij ons bedrijf aan het juiste adres. We bieden u goede materialen, tegen een mooie prijs. Omdat we u goed van dienst willen zijn, breiden we ons aanbod steeds verder uit.

Diverse machines en gereedschappen te huur regio Lelystad

Bij ons kunt u terecht voor de verhuur van veel verschillende soorten gereedschap en machines. Zoals:

Deze machines en dit gereedschap is per dag te huren, maar ook voor een week.

Verhuur Lelystad

Verhuur steigers in Lelystad

Bij Huur-simpel.nl kunt u kiezen uit diverse soorten steigers. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een rolsteiger tot tien meter, maar u kunt ook voor de hoogwerker van 21 meter gaan. Beide steigers bieden wij aan voor een vaste lage prijs per dag. Als u deze steiger voor een week huurt, komt u bovendien in aanmerking voor een aantrekkelijke korting.

Aanhanger verhuur Lelystad

De aanhangers die Huur-simpel.nl verhuurt, verschillen in grootte en prijsklasse. Zo kunt u een kleine aanhanger huren voor een klein bedrag per dag. Per week huur betaalt u naar verhouding minder. Maar u kunt ook een aanhanger met huif, tandemasser, auto ambulance of machine transporter bij ons huren.

Paardentrailerverhuur Lelystad

Ook voor het verhuur van paardentrailers bent u bij ons bedrijf aan het juiste adres. U kunt twee verschillende soorten huren: één waarin plek is voor 1,5 paard. Deze trailers kunt u huren tegen een goede, vaste prijs per dag en voor een week huur, kunt u een mooie korting krijgen op de prijs.
De meest uiteenlopende materialen en gereedschappen zijn bij ons te huren. Huur-simpel.nl staat garant voor de producten die u leent bij ons. Indien u apparatuur wilt inhuren dat niet bij onze gangbare producten staat, kunt u altijd contact opnemen met ons. We staan u graag te woord en helpen u verder.