Verhuur Dronten

Verhuur Dronten: Huur-simpel.nl zorgt voor de beste machines

Op zoek naar de juiste aanhanger? Of heeft u voor een paar dagen een graafmachine nodig? Gaat u binnenkort verhuizen, maar wilt u geen grote investeringen doen in apparatuur of gereedschap? Dan kunt u in Dronten bij Huur-simpel.nl terecht. Wij zorgen voor de verhuur van diverse machines en kunnen u helpen aan het gereedschap dat u nodig heeft.

Optimaal verhuur in Dronten

Ons bedrijf is nog in ontwikkeling. In 2014 hebben wij, twee broers Van der Laan, Huur-simpel.nl opgericht en sindsdien is ons bedrijf aan het groeien. Voor ons zijn een aantal punten belangrijk:

  • Hoge kwaliteit van de producten die we leveren
  • Betaalbare producten leveren
  • Klantvriendelijkheid
  • Snelle service

Verhuur Dronten

Materiaal verhuur Dronten

Goed gereedschap en de beste machines zijn duur. Daarom verhuren wij ons materiaal tegen een schappelijke prijs, zodat het gebruik maken van kwalitatief solide materiaal voor u ook mogelijk is. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor de verhuur van aanhangwagens, variërend in grootte en prijs. Ook een steiger, een trilplaat en een paardentrailer kunt u bij ons huren.

De beste hogedrukreinigers in Dronten

Het verhuur van hogedrukreinigers is ook onderdeel van Huur-simpel.nl. De keuze is hierbij uit vier soorten hogedrukreinigers. Twee mobiele reinigers, van 100 en 220 bar en twee standaard reinigers van 100 en 220 bar. De prijzen verschillen hierin per reiniger.

Tuingereedschap verhuur Dronten

Bij Huur-simpel.nl kunt u ook tuingereedschap huren. Voor uw klussen in de tuin, hoeft u zelf geen dure apparaten aan te schaffen. Tegen een mooie prijs, huurt u bij ons het mooiste materiaal om uw tuin te onderhouden. Zo hebben we een kettingzaag op brandstof voor een aantrekkelijke huurprijs per dag en week. Maar u kunt ook een kettingzaag Stok huren en ook daarvoor bieden we u een goede prijs per dag en week.

Van alle markten thuis bij verhuur Dronten

Woont u in Dronten en hebt u extra gereedschap of een rolsteiger nodig? Bij Huur-simpel.nl kunt u dan goed terecht. Ook materiaal dat niet bij ons in het assortiment zit, kunt u bij ons aanvragen. We breiden onze producten regelmatig uit, dus dan kijken we met u naar de mogelijkheden voor de verhuur.