Verhuur Almere

Verhuur Almere: Huur-simpel.nl voor al uw apparatuur

Eenvoudig en snel het gereedschap huren dat u een dagje nodig hebt? Of wilt u een langere tijd klussen aan uw huis en hebt u daarvoor apparatuur nodig? Dan bent u voor verhuur Almere bij Huur-simpel.nl op de goede plek. Wij verhuren de meest uiteenlopende producten op het gebied van klussen, tuinieren en reiniging. Kwalitatief goed, een mooie prijs en veel keuze.

Wie zijn wij?

Huur-simpel.nl is een jong bedrijf, dat sinds 2014 op de markt is. De broers Van der Laan staan aan het hoofd van dit bedrijf en willen u graag een zo uitgebreid mogelijk assortiment bieden. Goede verhuur in Almere is voor hen dan ook een belangrijk gegeven. Ze willen de juiste producten bieden. U kunt bij ons onder meer terecht voor een aanhanger, graafmachine, hogedrukreinigers en een paardentrailer. We bieden u op diverse gebieden apparaten aan:

  • Tuinen
  • Reiniging
  • Transport
  • Betonwerken
  • Kleine klussen

Verhuur Almere

De beste steigers bij verhuur Almere

Voor verhuur van een steiger, komt u bij ons in Almere. We hebben een hoogwerker voor u in de aanbieding en een rolsteiger. De hoogwerker is 21 meter en 4 bij 4. Voor een dagje huur hebben we voor u zeer aantrekkelijke prijzen. Per week betaalt u naar verhouding nog een mooiere prijs.

Verhuur Almere voor de juiste graafmachine

De verhuur van graafmachines is ook een van onze specialiteiten. U kunt hierbij kiezen uit twee soorten: één van 1,5t en één van 2,5t. Deze soorten zijn in verschillende prijsklassen te verkrijgen. Als u deze per week huurt, ben u voordeliger uit dan bij huren per dag. Daarnaast kunt u bij ons ook een trilplaat of een kettingzaag huren.

Uitgebreid assortiment in Almere

Het assortiment dat we u bieden voor de verhuur van apparaten en machines, is zeer groot. We zijn voortdurend bezig met het uitbreiden van de producten en stellen uw vragen en wensen op het gebied van aanvullende apparatuur op prijs. Onze missie is om u de beste producten voor een goede en scherpe prijs te bieden. Mocht het apparaat dat u nodig heeft niet tussen onze producten staan, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Verhuur aan huis in Almere

Bij ons kunt u ervoor kiezen om de machines en apparaten die u nodig heeft, bij ons te komen ophalen. Maar het is ook mogelijk om deze producten bij u thuis te bezorgen. Ons bedrijf staat voor u klaar.