Trilplaat huren

Trilplaat huren bij ons verhuurbedrijf

Hebt u een trilplaat nodig om uw bestrating stevig aan te drukken? Heeft u uw oprit net gelegd, en kunt u wel een machine gebruiken voor de versteviging hiervan? Als u op zoek bent naar een goede plaat voor uw klussen, dan bent u bij ons goed. Huur-simpel.nl staat voor de beste kwaliteit van machines, optimale verhuur en staat altijd open voor suggesties en ideeën

Huur-simpel.nl is uw ideale partner

Ons verhuurbedrijf kan u helpen met een trilplaat huren. We hebben een relatief jong bedrijf, dat in 2014 startte. In het jaar erna zijn we ontwikkeld tot een volwaardig bedrijf dat gespecialiseerd is in het verhuren van materiaal en apparaten op verschillende gebieden. We hebben gereedschap voor in de tuin, materiaal om mee te reinigen, betonwerken, machines voor grondverzet en ook straatmateriaal.

De trilplaten bij Huur-simpel.nl

Ons aanbod voor trilplaat huren is zeer uitgebreid. We hebben drie verschillende soorten platen:

  • Trilplaat slagkracht 1,5t
  • Trilplaat slagkracht 2,5t
  • Trilplaat slagkracht 6t

U kunt dus kiezen voor deze trilplaten bij ons verhuurbedrijf. We kunnen deze platen bij u thuis bezorgen, maar als u liever de plaat zelf komt ophalen, dan kan dat ook. U kunt dan terecht bij ons bedrijf in Lelystad.

Trilplaat huren

Diverse slagkrachten

Bij het trilplaat huren kunt u kiezen uit verschillende slagkrachten. Voor de lichtste slagkracht, kunt u bij ons terecht. Deze plaat huurt u voor een vaste prijs per dag en als u deze per week huurt, zorgen we voor een mooie korting.

De tweede plaat die u kunt huren heeft een slagkracht van 2,5t en bieden we ook voor een vaste prijs per dag en week aan. De laatste plaat die in ons assortiment zit, heeft een slagkracht van 6t. Deze plaat is geschikt voor het zwaardere werk en is erg goed en stevig. Per dag kunt u deze huren en per week huur hebben we voor u diverse mooie aanbiedingen. De trilplaten die wij verhuren zijn van de merken Lumag en Wacker.

Aanvullend materiaal

Naast het verhuur van trilplaten, hebben we nog een aantal apparaten die goed van pas kunnen komen bij de bestrating. Zo verhuren we een stenenknipper en hebben we ook een bandenzaag 350 mm die u kunt huren voor een mooi bedrag per dag. Ook per week kunt u deze producten bij ons lenen.

Mocht u materiaal willen huren dat niet in ons assortiment zit, maar dat u zelf hard nodig hebt, geef dit dan gerust aan bij ons. Wij bekijken met u de mogelijkheden hiervoor.