Afvalcontainers, Grond en Groenafvoer regio Lelystad en Almere

Afvalcontainer huren Lelystad, Almere, Dronten of Swifterbant.

Wilt u een afvalcontainer huren in de regio Lelystad of Almere? Huur-simpel is gespecialiseerd in verhuur van afvalcontainers, gereedschap en machines. Wij bieden verschillende soorten containers te huur aan in Lelystad, Almere  en omgeving.

 • Afvalcontainer voor bouw- en sloopafval
 • Afvalcontainer voor groen, snoei en tuin afval
 • Afvalcontainer voor schoon puin

Lees hieronder verder voor meer informatie over de verschillende afvalcontainers die u bij ons kunt huren.

Let op: genoemde prijzen zijn exclusief btw

Afvalcontainer voor bouw- en sloopafval huren in Lelystad, Almere, Dronten en Swifterbant

In deze afvalcontainer kunt u al het afval van uw bouw- en sloopwerkzaamheden kwijt. Denk hierbij o.a. aan hout, grofvuil, metaal, beton, steen, plastic, papier en karton. Al het afval mag gemengd in de afvalcontainer worden aangeleverd. We bieden de afvalcontainer voor bouw- en sloopafval in Lelystad in 3 verschillende afmetingen aan:
 1. Container van 3m³ totaalprijs €235,- inclusief Btw
 2. Container van 6m³ totaalprijs €335,- inclusief Btw
 3. Container van 10m³ totaalprijs €450,- inclusief Btw
LET OP, dit zijn prijzen voor verhuur van afvalcontainers binnen Lelystad, Almere, Dronten en Swifterbant

Afvalcontainer voor groen, snoei en tuin afval huren in Lelystad, Almere Dronten en Swifterbant

Deze afvalcontainer is geschikt voor al het afval dat u verzameld tijdens werkzaamheden in uw tuin. Onder meer boomstammen, takken, snoeiafval, riet, bladeren, bamboe en struiken kunt u in deze container kwijt. Deze afvalcontainer bieden we voor verhuur in onderstaande afmetingen aan:
 1. Container van 3m³ €130,-inclusief Btw
 2. Container van 6m³ €170,- inclusief Btw
 3. Container van 10m³ €220,-inclusief Btw
LET OP, dit zijn prijzen voor verhuur van afvalcontainers binnen Lelystad, Almere, Dronten en Swifterbant

Afvalcontainer voor schoon puin huren in Lelystad, Almere, Dronten en Swifterbant

De afvalcontainer voor schoon puin kunt u o.a. gebruiken voor betonpuin, tegels, gewapend beton, grindtegels en dakpannen. Deze afvalcontainer hebben we in de verhuur in de volgende afmetingen:
 1. Container van 3m³ €110,- inclusief Btw
 2. Container van 6m³ €130,- inclusief Btw
 3. Container van 10m³ €160,- inclusief Btw
  Grondcontainer: LET OP, prijzen binnen Lelystad, Almere, Dronten en Swifterbant Grondcontainer 3m³ totaalprijs €175,- inclusief Btw Grondcontainer 6m³ totaalprijs €250,- inclusief Btw Grondcontainer 10m³ totaalprijs €395,- inclusief Btw Uw afvalcontainer snel geregeld? Vul het contactformulier in, of bel :0628500406     LET OP, dit zijn prijzen voor verhuur van afvalcontainers binnen Lelystad, Almere, Dronten en Swifterbant

Levering van de afvalcontainer.

Als u de afvalcontainer op een werkdag besteld, kunnen we hem de volgende dag leveren. Natuurlijk kunt u ook een andere datum opgeven voor de levering. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met uw voorkeur, maar kunnen dit niet garanderen. De levering van de afvalcontainer in Lelystad vind plaats op werkdagen tussen 07:00-18:00. Op zaterdag vind de levering plaats tussen 07:00-12:00. Nu een afvalcontainer huren in Lelystad, Almere, Dronten of Swifterbant? Bel 0628500409 voor meer informatie of bestel direct een afvalcontainer via het contactformulier!