Steiger huren

Steiger huren bij Huur-simpel.nl

Voor het werk op grote hoogte, kunt u vaak wel een steiger gebruiken. Een stabiele, stevig constructie die zorgt dat u veilig op een aantal meter hoogte kunt werken. Wilt u zo’n fijne constructie om op uw dak te kunnen werken? Of heeft uw huis een likje verf nodig en wilt u dit zelf doen? Huur dan een steiger bij Huur-simpel.nl, zodat u zelf aan de slag kunt.

Jong, flexibel en dynamisch: dat is ons bedrijf

Hét bedrijf voor de beste verhuur van steigers, dat is Huur-simpel.nl. We zijn in 2014 gestart en zijn klantvriendelijk, behulpzaam en zorgen voor een snelle en eenvoudige afhandeling van de verhuurde producten. De broers Van der Laan staan voor hun bedrijf en verhuren alleen de beste materialen aan u. Mocht u zelf nog producten willen huren, die niet in ons assortiment zitten, dan kunt u dat altijd aangeven bij ons. We gaan er dan alles aan doen om uw wensen in vervulling te laten gaan.

Steiger huren

De steigers huren

Bij ons kunt u een rolsteiger huren tot tien meter. Deze huurt u per dag, of nog voordeliger: per week. Mocht u voor het hogere werk willen kiezen, dan kunt u onze hoogwerker huren. Deze is 21 meter 4 x 4. Voor deze gele machine krijgt u bij de huur per week een mooie korting op de huurprijs.
Een steiger huren bij Huur-simpel.nl betekent dat wij de constructie bij u thuis kunnen brengen. Maar als u liever uw product zelf komt ophalen, dan is dat ook mogelijk. We leveren we u kwalitatief goede producten en staan garant voor het prettige gebruik ervan.

Overige apparatuur en machines

Ons bedrijf verhuurt niet alleen steigers en hoogwerkers. U kunt ook terecht bij ons voor aanvullend handgereedschap, straatmateriaal, reinigingsmaterieel, betonwerken, apparatuur voor tuin en parken, aanhangwagens en grondverzet. Zo zijn wij van alle markten thuis, en kunt zelf uw eigen huis en tuin bijhouden.

De juiste prijs voor de producten

We zorgen voor een goede prijs voor de producten, zodat u geen bakken met geld kwijt bent. Het huren van een steiger valt hier zeker ook onder. Ons bedrijf is vooruitstrevend en stelt de kwaliteit van de producten die we leveren voorop. Daarnaast is ons motto dat we een snelle en eenvoudige manier van leveren hebben en kunt u makkelijk gebruik maken van ons materiaal. Dus twijfel niet langer waar u een steiger wilt huren, en kom bij ons bedrijf.