Rolsteiger huren

Klussen op het dak met een rolsteiger

Bent u van plan om een rolsteiger te huren om te klussen op het dak? Of zit u in een verbouwing en hebt u een steiger nodig voor het sauzen van uw plafond? Waarvoor u deze stevige stellage ook nodig hebt, wij zijn u er graag mee van dienst. Bij ons kunt u terecht voor de beste en meest betrouwbare materialen en machines. Huur-simpel.nl voor al uw verhuur.

De juiste verhuur voor de beste prijs

Bij verhuurbedrijf Huur-simpel.nl vindt u altijd de meest bruikbare en juiste machines apparaten en materiaal voor uw situatie. Of u nu uw huis wilt verbouwen, uw tuin opnieuw wilt inrichten, uw kozijnen wilt verven of uw oprit wel een opknapbeurt kan gebruiken, wij hebben hét materiaal voor u.

Wij bieden u niet alleen goede apparatuur, maar ook nog eens een mooie prijs voor de verhuur ervan. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn twee belangrijke kernwoorden voor ons bedrijf. Voor het rolsteiger huren bent u dan ook van harte welkom bij ons.

Prijs per dag prijs per week met uitzetstukken

Afmeting Prijs per dag Prijs per week Prijs met uitzetstukken
2 meter € 15,00 € 30,00 € 40,00
4 meter € 25,00 € 50,00 € 60,00
6 meter € 35,00 € 80,00 € 80,00
8 meter € 45,00 € 100,00 € 100,00
10 meter € 55,00 € 120,00 € 120,00
12 meter € 65,00 € 140,00 € 140,00
Uitzetstukken € 3,50 € 10,00 € –
Steiger kar Gratis gebruik 30 min € –

Steigers worden geleverd met wielen , en vanaf 6 meter ook met uitzetstukken.

Rolsteiger huren bij ons bedrijf

Als u kiest voor het huren van een rolsteiger bij ons bedrijf, dan kiest u goed. We zijn een jong en fris bedrijf, dat in 2014 is ontstaan. Onder leiding van de broers Van der Laan is het bedrijf uw ideale partner voor verhuur. We staan voor snel en simpel verhuren en daarom staan we voor u klaar.

Rolsteiger huren of hoogwerker?

Bij Huur-simpel.nl hebt u de keuze uit een rolsteiger of een hoogwerker om de lucht mee in te gaan voor uw klussen. Het huren van onze apparaten, machines en ons gereedschap kunt of per dag of per week doen. Voor de steiger die tot tien meter hoog in de lucht kan, betaalt u per dag dan een vaste huurprijs. Ook voor een weekje huur betaalt u een standaard prijs. Hierbij krijgt u bij een week huur een aantrekkelijke korting van ons. Wilt u liever de hoogwerker in uw achtertuin? Dan kunt u deze machine van 21 meter 4×4 huren per dag, maar ook voor een hele week.

rolsteiger huren

Rolsteiger huren: thuisbezorgd of ophalen?

Ons verhuurbedrijf heeft twee opties op het gebied van aflevering van de gehuurde producten. Zo kunt u ervoor kiezen om zelf uw materiaal op te komen halen bij onze vestiging in Lelystad. Indien u liever heeft dat de producten bij u thuis bezorgd worden, staan wij daar ook voor open. We bieden een scherpe prijs voor de beste machines, de stevigste apparaten en het juiste gereedschap voor u.