Hogedrukreiniger huren

Hogedrukreiniger huren bij Huur-simpel.nl

Voor de meest vuile vloeren, tegels en wanden helpen vaak gewoon schoonmaakmiddelen niet meer. U bent dan toe aan een grotere machine om het vuil te verwijderen. Iedere plek blijft schoon achter als u de hogedrukreiniger van Huur-simpel.nl gebruikt. In verschillende formaten te verkrijgen en voor een mooie prijs te huren. Daar staan wij voor. Materiaal dat kwalitatief goed is en een service die optimaal is. Ga daarom naar Huur-simpel.nl voor uw hogedrukreiniger.

De optimale verhuur van materiaal

Ons bedrijf is in 2014 ontstaan, doordat de twee broers Van der Laan het idee opvatten om een verhuurbedrijf op te zetten. Waarom zou u bij ons uw materiaal huren?

  • We bezorgen de producten die u wilt huren bij u thuis
  • U hebt de optie om de gehuurde apparaten bij ons in Lelystad op te halen
  • We bieden u een correcte prijs voor de materialen die u wilt lenen
  • U kunt zowel per dag een product huren als per week
  • We staan altijd open voor suggesties voor meer producten in ons assortiment

De beste hogedrukreiniger huren kan bij ons bedrijf

We bieden u de beste hogedrukreinigers aan en u kunt kiezen uit diverse soorten en maten bij ons. In ons assortiment zitten zowel mobiele hogedrukreinigers als gewone.

Hogedrukreiniger huren

De mobiele hogedrukreiniger

Ons bedrijf heeft twee soorten mobiele hogedrukreinigers te huur. De hogedrukreiniger met een maximale werkdruk van 100 bar en de andere reiniger, die een werkdruk van maximaal 220 bar heeft, zijn per dag en per week te huur. Hiervoor staan de prijzen vast en hoe langer u de reiniger huurt, hoe goedkopere de huur naar verhouding wordt.

Hogedrukreiniger huren voor uw gemak

Naast de mobiele reinigers, bieden we ook de gewone reinigers aan. Deze kunt u ook huren per dag en per week. Zo is de machine met maximale werkdruk 100 bar per dag te huur voor een zacht prijsje en de machine met een werkdruk van maximaal 220 bar kost net iets meer, maar heeft ook een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Klantgericht en de beste kwaliteit

Wilt u een hogedrukreiniger huren bij een bedrijf dat een goede service belangrijk vindt? Ons verhuurbedrijf hecht veel waarde aan de mening van de klanten en staat open voor suggesties. De verhuur van gereedschap, machines en andere apparaten om uw klussen in en om huis te klaren, zijn wij de expert. Ons dynamische bedrijf staat garant voor mooi materiaal waarmee u goed aan de slag kunt. Dus twijfel niet en huur uw producten bij ons.