Graafmachine huren

Goede graafmachines huren bij Huur-simpel.nl

Snel en eenvoudig de beste graafmachine huren? Wilt u eens flink aan de slag in de tuin en hebt u daarvoor een goede en stevige machine nodig? Is uw grond eraan toe om even goed omgeschept te worden? Zoek dan niet verder, maar kijk op Huur-simpel.nl voor de juiste graafmachine voor u. Wie wil er nou niet de beste apparatuur en machines op het gebied van verhuur? Ons bedrijf staat daarom voor u klaar, om u te voorzien van de beste verhuur.

Het huren van een graafmachine

Het vinden van de juiste graafmachine is niet ingewikkeld. Wij bieden u meerdere modellen aan, die u kunt huren bij ons. U heeft bij ons de optie om de machine zelf te komen ophalen bij ons bedrijf in Lelystad. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat het graafwerktuig bij u thuis wordt bezorgd. Bent u op zoek naar een machine die niet bij ons aanbod staat? Laat het ons dan ook weten, want wij staan open voor suggesties en ideeën.

Ons verhuurbedrijf

Ons bedrijf staat onder leiding van de twee broers Van der Laan. Zij richtten in 2014 dit verhuurbedrijf op. Met veel passie voor het vak zijn zij bezig met dit bedrijf. Het bedrijf staat voor:

  • Vooruitstrevendheid
  • Hoge kwaliteit
  • Goede prijzen
  • Verhuur per dag en per week
  • Stevige machines en apparatuur

Graafmachine huren

Onze graafmachines

U kunt bij ons kiezen uit diverse graafmachines om te huren. Zo kunt een graafmachine huren van 1,5t en daarnaast hebben we de graafmachine 2,5t. Deze prijzen voor deze machines zijn vast. Zo kunt u ze per dag en per week huren. Als extra toevoeging kunt u ook een sorteergrijper rotatie erbij huren. Als u per week onze producten huurt, zijn deze extra voordelig geprijsd.

Wilt u het nog groter aanpakken? Dan kunt u ook kiezen voor de Shovel 2t. Deze rode machine helpt u met gemak zand aan de kant te krijgen. Voor het huren hiervan bent u evenveel kwijt als voor een graafmachine 2,5t.

Optimaal resultaat bij Huur-simpel.nl

Voor het beste resultaat dat u met de juiste machines behaalt, kunt u bij ons bedrijf goed terecht. Wij zorgen ervoor dat de apparatuur in goede staat verkeerd en garanderen een goede prijs-kwaliteitsverhouding voor het verhuurde product. Dus wilt u een graafmachine huren? Vraag dan snel een offerte aan bij ons verhuurbedrijf en wij helpen u graag verder.