Aanhangwagen verhuur

Aanhangwagen verhuur: optimaal en snel

De verhuur van een goede aanhangwagen, die vertrouwt u toch alleen toe aan het beste verhuurbedrijf? U wilt een goede, stabiele en stevige aanhangwagen huren, bij het bedrijf waar u van op aan kunt. Bij Huur-simpel.nl staan wij garant voor de betrouwbaarheid en de snelheid van de verhuur.

Motto: eenvoudige levering en goede producten

Het motto van ons verhuurbedrijf is om snel en eenvoudig machines, apparaten, gereedschap, reinigingsmaterieel te leveren aan onze klanten. We houden onze klanten graag tevreden en komen ze dan ook graag tegemoet in hun wensen. Dus als u een product wilt huren dat niet in ons assortiment zit, kunt u dat product toch aanvragen bij ons. Wij doen dan ons best om u toch in deze te kunnen voorzien.

We zijn sinds 2014 gevestigd in Lelystad en ons verhuurbedrijf staat onder leiding van de twee broers Van der Laan. Zij zorgen voor het kloppende hart van ons bedrijf.

Aanhangwagen verhuur

Snel en simpel aanhangwagen verhuur

We hebben op het gebied van verhuur een grote collectie aan aanhangers. De keuzemogelijkheden zijn dan ook niet gering. We bieden u grote en kleine aanhangwagens. Hierbij hebt u nog de extra keuze om de aanhangwagen bij u thuis te laten bezorgen door ons. Als u liever langs wilt komen bij ons bedrijf en daar de aanhangwagen wilt ophalen, is dat ook een optie.

Aanhangwagen verhuur bij Huur-simpel.nl

De aanhangwagens die wij verhuren zijn te verdelen in aanhangers, transportvervoer en paardentrailers. We bieden kleine wagens te huur aan, zodat u makkelijk spullen kunt vervoeren van de ene naar de andere locatie. De kleinste aanhanger kost u een vast bedrag per week of dag. Deze lichte aanhangwagen heeft een laadgewicht van 750 kg.

Andere aanhangers in het assortiment

Daarnaast hebben we ook een wagen met huif, deze heeft ook een laadgewicht van 750 kg en ook hiervoor rekenen we een tarief dat vast is.

Ook hebben we een tandem asser als keuze. Deze aanhangwagen met twee assen heeft meer laadgewicht dan de kleine aanhangers. Daarom is deze een stuk groter en kost deze ook meer. U betaalt altijd een correcte prijs voor de huur.

Dan is er nog de auto ambulance die wij in de verhuur hebben. De aanhangwagen verhuur die we u bieden, is dus zeer divers. Deze auto ambulance is geschikt voor 2,8t en u bent hiervoor een vast bedrag per dag kwijt. Voor een weekje huur betaalt u dan minder huur naar verhouding.