Aanhangwagen huren

Aanhangwagen huren voor het grootste gemak

Hebt u een extra wagen nodig om uw spullen in te kunnen verhuizen? Wilt u al tijden uw oud vuil wegbrengen, maar hebt u niet genoeg plek in uw auto? Of wilt u uw paard vervoeren in een trailer? Bij Huur-simpel.nl hebben we meerdere wagens voor u beschikbaar, zo kunt u naar eigen wens een aanhangwagen huren en kiezen.

De meest geschikte aanhangwagens

Bij het huren van onze aanhangwagens, kunt u kiezen of wij de wagen bij u thuis komen brengen of dat u deze bij ons in Lelystad komt ophalen. Ons bedrijf is erg flexibel en wil u graag van dienst zijn. Dus mocht u nog aanvullende wensen hebben, naast de wagens die u bij ons kunt huren, dan kunt u dit aangeven.
We hebben voor u een ruim aanbod van aanhangwagens. Deze variëren in grootte, het gewicht dat ze kunnen dragen en prijs.

Over Huur-simpel.nl

Huur-simpel.nl is het verhuurbedrijf voor materialen, gereedschap en apparaten. Sinds 2014 zijn de broers Van der Laan met dit bedrijf bezig en timmeren ze aan de weg. Onze formule is: snel en simpel verhuren, voor een goede prijs. In ons aanbod zitten onder meer deze aanhangers.

Aanhangwagen huren

Aanhangwagen huren

De aanhangwagens die u bij ons kunt huren, zijn dus uiteenlopend qua formaat. Zo hebben we voor een kleine aanhangwagen, met een enkele as. De kosten per dag of week blijven hiervoor laag. Voor een weekje huur, betaalt u verhoudingsgewijs minder. Daarnaast bieden we ook een aanhangwagen met een huif, zodat uw spullen droog blijven.

Andere aanhangwagens

Andere wagens die u kunt huren zijn: paardentrailers, een tandemasser, een auto ambulance en een machine transporter. Deze grotere wagens zijn handig als u meerdere producten wilt vervoeren.

Machine transporter

Op de machine transporter kunnen verre weg de meeste wagens staan en deze kan het meeste gewicht dragen van alle wagens die we hebben. Er kan maximaal 3,5t op de wagen. Voor deze transporter betaalt u een stabiele prijs per dag en per week.

Een top aanhangwagen huren bij ons bedrijf

Of u nu een grote of een kleine aanhangwagen nodig heeft om te huren, wij kunnen u verder helpen. Wilt u een wagen die niet in ons assortiment staat? Aarzel dan niet en neem ook contact met ons op. We staan voor klantvriendelijkheid en willen u dan ook graag van dienst zijn met onze wagens en diensten.