Aanhanger verhuur

Verhuur van aanhangers is solide bij Huur-simpel.nl

Aanhanger verhuur nodig? Op zoek naar de juiste en solide aanhanger waarmee u gemakkelijk en snel uw transport kunt doen? Wij van Huur-simpel.nl kunnen u daarmee van dienst zijn. Een stevige aanhanger is van groot belang bij het verhuizen, transporteren, puin wegbrengen of voor het vervoeren van andere materialen. Wij nemen het verhuur hiervan dan ook uiterst serieus en hebben voor u een uitgebreide keuzemogelijkheid op onze website.

Alle gemakken op het gebied van verhuur

Huur-simpel.nl staat voor geschikt huren, duidelijke afspraken over de levering, redelijke prijzen voor het gehuurde product en voor een mooie selectie aan apparaten, machines en gereedschap. Daarom is ons bedrijf een goede keuze voor aanhanger verhuur. De oprichters van het verhuurbedrijf zijn de broers Van der Laan. Zij zorgen ervoor dat het bedrijf de juiste koers vaart, sinds 2014.

We zijn niet alleen gespecialiseerd in het verhuren van de juiste producten aan onze klanten, maar we staan ook open voor opmerkingen van onze klanten. Aarzel daarom dan ook niet als u een vraag heeft over een product dat niet in ons aanbod voorkomt. Wellicht kunnen we dan samen dit apparaat of deze machine toch voor u huren.

 

Aanhanger verhuur

Het assortiment van aanhangers

Naast het brede aanbod op het gebied van diverse machines en apparaten, zijn er ook een aantal aanhangers in onze collectie voor verhuur. Dit varieert van een paardentrailer voor uw trouwe dieren, tot aan een machine transporter voor het grotere werk.

De paardentrailers in onze voorraad

Om uw paard te transporteren, hebben we twee soorten trailers in onze voorraad zitten. In de ene trailer kunt u 1,5 paard vervoeren. Deze kunt u per dag en voor een week verhuur meenemen. De andere trailer is geschikt voor het vervoer van 2 paarden. Dit houdt in dat deze groter is en dus per dag en week ook net wat duurder is.

Machine transporter huren

Voor het vervoeren van kleine voertuigen of zand, kunt u de machine transporter (3,5t) inhuren. Deze grote aanhanger kan met gemak grotere hoeveelheden vervoeren. Ideaal tijdens de verhuizing of verbouwing. U betaalt voor deze wagen per dag het juiste tarief en per week krijgt u een extra korting.

Overige aanhangers

In ons assortiment kunt u ook kiezen voor een kleiner formaat aanhanger. De aanhanger verhuur houdt onder meer een aanhangwagen met huif in, een tandem asser en een auto ambulance. Deze wagens variëren qua prijs en u kunt ze zowel per dag als per week huren.