Aanhanger huren

Aanhanger huren bij Huur-simpel.nl

Hebt u een grote vracht te vervoeren, maar niet genoeg plek in uw auto? Of wilt u graag verhuizen, maar wilt u niet teveel geld uitgeven aan een verhuisauto? Kom dan eens langs bij Huur-simpel.nl, wij hebben voor u de beste aanhanger te huur. U kunt er zelf voor kiezen om deze te komen ophalen bij ons, of wij brengen de gehuurde aanhanger bij u thuis.

Huur-simpel.nl: huren van apparaten en machines

Het bedrijf is in 2014 opgezet en is sindsdien volledig gericht op de verhuur van verschillende apparaten, machines, aanhangers en andere producten. We staan open voor suggesties van klanten, dus als u een specifieke vraag hebt, kunt u die altijd laten weten aan ons.

Verschillende aanhangers huren

Bij Huur-simpel.nl hebben we diverse aanhangers voor u te huur. We bieden u de beste kwaliteit, tegen een mooie prijs. U kunt bij ons kiezen of u onze producten wilt huren voor één dag of voor een week. Welke aanhangers kunnen wij u bieden?

  • Aanhanger klein
  • Aanhanger met huif
  • Tandemasser
  • Auto ambulance
  • Machine transporter
  • Paardentrailer (1,5 paard)
  • Paardentrailer (2 paard)

Aanhanger huren

De kleine aanhangers en de aanhangers met huif kunnen maximaal 750 kilo houden.  Deze hebben een vaste, mooie prijs per dag en per week.

Tandemasser huren

Wilt u deze bijzondere en stevige aanhanger huren? De tandemasser is de grotere variant, waarin u dus meer kunt vervoeren. Hierin kan maximaal 2t worden vervoerd. De kosten van deze aanhangwagen zijn net wat hoger dan die van de kleinere wagens.

Auto ambulance huren

Als u meerdere voertuigen wilt vervoeren tegelijkertijd, dan is de auto ambulance een uitkomst. Deze aanhangwagen kan tot 2.8 t houden. De prijs van de wagen is een vaste per dag. Bij een week kunt u rekenen op een aantrekkelijke korting.

Paardentrailers huren

Voor het vervoer van uw paard, kunnen wij ook voorzien in een paardentrailer. Hierbij heeft u de keuze uit een trailer voor 1,5 paard en een trailer voor 2 paard. De eerste trailers zijn verschillend qua prijs, maar wij bieden u een goede, vaste lage prijs.

Aanhanger huren? Kom naar Huur-simpel.nl

Voor het meest uitgebreide assortiment van aanhangwagens bent u bij ons bedrijf goed. Mocht u een product willen huren dat niet in ons aanbod voorkomt, vertel het ons gerust. Dan bekijken we samen met u de mogelijkheden hiervoor.